Σχετικά

Τι είναι το "Super Market Deals";

To "Super Market Deals" είναι μια μηχανή αναζήτησης των τιμών των προϊόντων, καθώς και των προσφορών που ενεργούνται στα super markets, ένα σύγχρονο προϊόν του διαδικτύου που δημιούργησε η σημερινή δύσκολη εποχή, και πιο συγκεκριμένα, η ανάγκη της οικογένειας να ενημερώνεται σωστά και έγκαιρα για το τι πρόκειται να βάλει στο καλάθι της αλλά και το τι πρόκειται να πληρώσει για κάθε προϊόν που χρειάζεται.

Πως λειτουργεί;

Σε καθημερινή βάση, το "Super Market Deals" ενημερώνει την βάση δεδομένων του για τις τιμές των προϊόντων που υπάρχουν σε αυτή. Επίσης, σε κάθε προϊόν, ενδεχομένος να αναφέρονται συσκευασίες και ίσως δώρα που συνοδεύουν μια συγκεκριμένη αγορά. Οι προσφορές είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες και μάρκες για τον γρήγορο εντοπισμό των ειδών.

Μπορώ να παρέμβω στις τιμές;

Η ενημέρωση των τιμών γίνεται αυτόματα από το σύστημα μας. Δεν παρέχουμε την δυνατότητα να ενημερώνονται οι τιμές από κάποιο μέλος που είδε για παράδειγμα την προσφορά σε γειτονικό super market ή τον ιδιοκτήτη κάποιου market. Σκοπεύουμε να το παρέχουμε σαν υπηρεσία, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μπορώ να προσθέσω το κατάστημα μου;

Αν έχετε κάποιο κατάστημα και θέλετε να το προσθέσετε στην βάση δεδομένων μας, είστε καλοδεχούμενος να το κάνετε. Η προσθήκη είναι δωρεάν και δεν χρεώνουμε κάτι γι'αυτό. Για να γίνει αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας δίνοντας μας πληροφορίες για το κατάστημα σας. Μοναδική προυπόθεση να έχετε online shop, ώστε να μπορεί το σύστημα μας να ενημερώνεται για τις αλλαγές στις τιμές.

Τι έρχεται;

Σκοπεύουμε να προσθέσουμε πολλές υπηρεσίες στο site μας. Σημειώστε ότι προσωρινά, το site λειτουργεί δοκιμαστικά, όπως θα καταλάβατε από την διεύθυνση του site. Σκοπεύουμε να το μεταφέρουμε σε δικό του χώρο με δικό του domain σύντομα.

Σκοπεύουμε να προσθέσουμε:

  • Την δυνατότητα εγγραφής μελών, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε κάποια προϊόντα σε λίστα σας, ώστε να ενημερώνεστε με email για αλλαγές στην τιμή τους.
  • Τo φιλτράρισμα των πληροφορίών ανά νομό, δήμο, ακόμα και γειτονιά.
  • Την προσθήκη app για Android και iOs.
Top